In Aktuellt

Vi söker efter en barnfamilj som vill leva som månskensbönder på vår gård

Vi söker nu hyresgäster till ett nybyggt hus som kommer stå färdigt till vintern 2020/2021 på vår lilla bondgård här i Huddinge. Vi söker: Ärliga, öppna, ansvarstagande och sociala människor som precis som oss älskar djur, natur och livet på landet. Erfarenhet av djur och lantbruk är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att ni har ett intresse av djur och kan och vill hjälpa till i viss mån (enligt överenskommelse) med djuren på gården. Helst söker vi en barnfamilj. Vad vi erbjuder: – Eget Boende i ett nybyggt hus på ca 60kvm (öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum och 2 sovrum). – Egen trädgård på baksidan av huset – Egen liten bod för förvaring/verkstad. -Finns goda odlingsmöjligheter för den som är intresserade av det. Gården ligger i ett vackert naturreservat med en härlig skog bakom knuten. På nära avstånd finns affärer, kommunikationer och de mesta man behöver. Med bil tar du dig in till centrala Stockholm på 20 minuter. Hyran för huset sätts utifrån hur upplägg med överenskommelse om hur mycket arbete som läggs på gården. Dvs vi gör ett avdrag på hyran för de arbete som utförs. Att bo på Kastellets Gård är inte bara att hyra ett hus. Det är så mycket mer! Det innebär att hjälpa till med driften av djuren och de finns möjligheter att vara med att utveckla verksamheten på gården för den som är intresserad och vill. Vi är öppna för idéer och visioner. Livet och djuren på gården beskrivs bäst genom bilderna här: www.instagram.com/kastelletsgard/ Skriv några rader till kastelletsgard@gmail.com och berätta om dig/er, varför du tror att du (och din ev partner/familj) skulle passa in här på gården. Vi svarar och tar en vidare dialog med alla som vi tycker känns som en intressant match och ligger i linje med vad vi söker.

You Might Also Like