In Aktuellt

Nu besöker vi REKO-ringar igen

Nu drar vi igång och besöker REKO-ringar igen för försäljning av produkter från gården. Vi kommer besöka några av de REKO-ringarna på södra sidan Stockholm; Huddinge, Sickla i Nacka, Linje 17 (Skarpnäck) och Linje 18 (Hökarängen).
REKO är ett smart sätt att handla lokalproducerad mat utan mellanhänder direkt från producenter.

Köpare och säljare får kontakt med varandra oftast genom Facebookgrupper. I gruppen får köparen veta vilka varor som finns i den lokala REKO-ringen och hur man gör för att beställa. Där finns också all information om var och när de beställda varorna hämtas och hur betalningen går till. Läs mer om REKO här:https://hushallningssallskapet.se/forskning-utveckling/reko/vill-du-handla-reko/


För er som har bil och ändå kanske ska storhandla kring Länna Handelsplats eller besöka Länna Naturreservat finns det även möjlighet att förboka varor och hämta upp dem här på gården.

You Might Also Like